Tanssipaja 2.-3.12.2017 klo 11-15/ UUSI RYHMÄ ALKAMASSA!

Omakuvia liikkeessä - rentoutumista ja itsetuntemusta tanssien

tansipaja

Tanssipajassa syvennymme rentoutuksen, kehollisen virittäytymisen ja erilaisten harjoitusten kautta omaan liikkeeseen ja luovaan tanssiin. Ajatuksena on, että me kaikki ihmiset olemme liikkujia ja jokainen voi osallistua omista lähtökohdistaan käsin. Tavoitteena on vahvistaa läsnäolon kokemuksia, liikkumisen iloa ja kehon vapautumista liikkuen.  Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvitse olla. Rennot vaatteet.

Tanssipajan vetäjä: koreografi, yhteisötaiteilija Pia Lindy.

Pia Lindy työskentelee freelance-taiteilijana mm. erilaisissa yhteisötaidehankkeissa Helsingin lähiöissä, vetää avoimia tanssipajoja, kouluttaa, esiintyy ja tekee yhteistyötä eri taiteilijoiden ja muiden toimijoiden kanssa. Pian mukaan tanssi yhdistää ihmisiä toisiinsa, yhteisöön ja tähän hetkeen.

Tanssipaja järjestetään Katajanokalla, Liisankodin tiloissa osoitteessa:

Luotsikatu 4 E, 1.krs., 00160 HELSINKI.

Ryhmään otetaan max. 8 osallistujaa. Tanssipajan hinta on 30 euroa.

Ilmoittautumiset: Suomen Valkonauhaliitto puh. (09) 1351 268 toimistoaikana.

Ryhmän järjestää Suomen Valkonauhaliitto yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.