Järjestön tarkoitus ja toiminta-ajatus

Valkonauhaliitto on naisten kristillinen raittius- ja huoltojärjestö, jonka tarkoituksena on toimia yksilöiden, kotien ja yhteiskunnan hyvinvoinnin hyväksi. Liiton toiminnan perustana ovat kristilliset arvot.

Liiton toiminnan tavoitteena on raittiiden elämäntapojen ja kristillisen elämänkatsomuksen edistäminen sekä yhteiskunnalliseen vastuuseen ohjaaminen.

Kristilliset arvot

Valkonauhatyö perustuu Kultaiseen Sääntöön: ”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille” (Matt. 7:12).

Eettiset arvot

Toimimme avoimesti ja luotettavasti avoimina uusille yhteistyön mahdollisuuksille.

Esteettiset arvot

Tarjoamme mahdollisuuksia kokea elämää voimaannuttavia elämyksiä muun muassa musiikin ja taiteen avulla.

Sosiaaliset arvot

Valkonauhatyö tarjoaa arjen keskellä mahdollisuuksia kokea yhteyttä toisiin, vertaisiin. Suomen Valkonauhaliitto ennaltaehkäisee syrjäytymistä ja vahvistaa yhteiskunnallista tasa-arvoa. Toiminnalla vahvistetaan sosiaalisia arvoja, joita ovat ystävyys ja turvallisuus.