Järjestäytynyttä äidinrakkautta vuodesta 1896

Opiskelijakodista vapautuu huone (noin 20 m²) 1.10.2023. Vuokra on 462,15 euroa/ kk + 1 kk:n vuokraa vastaava takuuvuokra. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö.

 Liiton Opiskelijakodin sääntöjen mukaan edellytämme, että vuokralainen on päätoiminen naispuoleinen opiskelija. Sopimus on määräaikainen ja kodissa voi asua maksimissaan 3 vuotta. Vuokralainen sitoutuu pitämään vuokra-ajallaan voimassa olevan kotivakuutuksen, joka sisältää vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Huoneistossa ei saa tupakoida, ei nauttia päihteitä eikä pitää lemmikkieläimiä.

 Kodissa asuu viisi naisopiskelijaa kerrallaan, asukkailla on omat huoneet ja jaettu keittiö, 2 kpl wc sekä kylpyhuone, jossa yhteiskäytössä oleva pesukone. Opiskelijakodissa on hyvä henki ja asukkaat viihtyvät siellä pitkään.

 Asunnolta on loistavat kulkuyhteydet. Aivan viereen pääsee raitiovaunulla 7 sekä bussilla 16. Kaisaniemen/Varsapuistikon pysäkiltä on vain muutaman minuutin kävelymatka ja Helsingin yliopiston metroasemalta noin 10 min.

 Lisätietoja Suomen Valkonauhaliitto puh. (09) 135 1268

                                                                                                  

Suomen Valkonauhaliitto on valtakunnallinen v.1905 perustettu kristillis-yhteiskunnallinen ehkäisevää päihdetyötä tekevä naisjärjestö. Paikallinen toiminta aloitettiin Turussa jo vuonna 1896. Järjestön arvot perustuvat kristilliseen arvopohjaan. Valkonauhatyön tavoitteena on vahvistaa yhteiskunnallista tasa-arvoa, tukea ihmisiä erilaisissa ongelmatilanteissa ja kutsua toimintaan päihteettömyyden puolesta. Toiminnan kohderyhmänä on koko väestö, sekä naiset että miehet.

Keskeisiä toimintamuotoja ovat perhetyö, apua tarvitsevien kanssa käytävät yksilökeskustelut ja hoidollinen ryhmätoiminta. Liitto julkaisee Valkonauha-lehteä, joka on ilmestynyt vuodesta 1909. 

 

"Näky vailla tehtävää on haaveilua.

Tehtävä vailla näkyä on raadantaa.

Näky ja tehtävä yhdessä ovat maailman toivo."

(Henri Nouwen)

 JUHANNUS 1